Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 26. 9. 2024, je bilo na naši šoli šolsko tekmovanje iz logike. Udeležilo se ga je 31 učencev od 3. do 9. razreda. Tekmovalce so na reševanje tekmovalnih nalog pripravljale mentorice Katja Žagar (3. razred), Barbara Pezdirc (4. in 5. razred) in Romana Kočevar (6. – 9. razred).

Najuspešnejši učenci od 3. do 7. razreda so osvojili bronasto priznanje. Ti učenci so: Žan Štefanič, Metka Vraničar in Hanka Avdibašić iz 3. razreda, Anže Stopar iz 4. razreda, Julij Štefanič in Nejc Butala iz 5. razreda, Vito Bremec in Patrik Weiss iz 6. razreda ter Jan Kuzma iz 7. razreda.

Gregor Kmetič iz 8. razreda ter Sofija Despotović, Luka Hribernik in Pia Žalec iz 9. razreda so osvojili vse možne točke in se uvrstili na regijsko tekmovanje, ki bo v soboto, 19. 10. 2024 na OŠ Bršljin v Novem mestu.

Za učence 7. razreda pa bo na isti dan prav tako na OŠ Bršljin potekalo državno tekmovanje. Udeležil se ga bo Jan Kuzma, ki je na šolskem tekmovanju osvojil vse možne točke.

Vsem tekmovalcem čestitamo za doseženi uspeh, sedmo-, osmo- in devetošolcem pa želimo čim boljšo uvrstitev na tekmovanju na višji stopnji.

Romana Kočevar, vodja tekmovanja na šoli

(Skupno 136 obiskov, današnjih obiskov 4)
Dostopnost