Skoči na glavno vsebino
Podkast Safe.si za starše

Podkast Safe.si za starše

Spoštovani starši!

Iz Centra za varnejši internet SAFE.SI vas obveščajo, navajam: 

“V torek, 8. oktobra, pričenjamo s serijo podkastov, namenjenih prav vam, staršem predšolskih in šolskih otrok. Podkast bo izhajal dvakrat mesečno oziroma vsak drugi torek.

V prvi epizodi bomo raziskovali temo družbenih omrežij. TikTok, Instagram, BeReal, Telegram … skozi labirint družbenih omrežij, ki jih uporablja vaš najstnik, vas bo v podkastu popeljal Marko Puschner.

Podkaste boste lahko poslušali na naši spletni strani, pa tudi na platformah Spotify, Apple Podcasts in Youtube.

Pridružite se nam in odkrijte koristne nasvete ter zanimive pogovore, s pomočjo katerih se boste lažje spoprijemali z izzivi vzgoje v digitalnem svetu.”

Vabljeni k poslušanju!

Prostovoljci tudi letos aktivni

Prostovoljci tudi letos aktivni

V preteklem šolskem letu smo na naši šoli začeli z organiziranim prostovoljstvom. Z manjšo, a prizadevno skupino učencev, smo pridelali dovolj ur in si prislužili kot šola naziv Junaki našega časa. 

Veseli smo, da se je v letošnjem šolskem letu število prostovoljcev povečalo. Skozi različne aktivnosti na šoli in zunaj nje bomo tudi letos krepili vrednote, ki so še kako pomembne v sodobnem času.

V četrtek, 3. 10., je skupina prostovoljcev z mentoricama Mojco Frankovič in Urško Žunič, obiskala Bivalno enoto Varstveno delovnega centra Črnomelj. Prvo srečanje, ki je bilo namenjeno spoznavanju in oblikovanju predlogov za naslednja srečanja, smo popestrili z branjem zgodb o jeseni.

Prostovoljci so ljudje z velikim srcem in njihovo delo prispeva k solidarnosti, napredku in pozitivnim spremembam v družbi.

Dostopnost