Skoči na glavno vsebino
PRVI ŠOLSKI DAN

PRVI ŠOLSKI DAN

Dragi učenci, spoštovani starši.

Poletne počitnice se bližajo h koncu. Upamo, da ste se spočili in si nabrali moči za novo šolsko leto, ki se bo začelo v ponedeljek, 2. 9. 2024.

Pričakali vas bomo pred šolo ob 8.15. uri.

  • Učenci od 2.do 5. razreda pridite pred vhod razredne stopnje, kjer vas bodo pričakale vaše razredničarke in vas odpeljale v učilnice.
  • Učenci od 6. do 9. razreda pridite pred vhod predmetne stopnje.

 

Pouk bo prvi šolski dan trajal od 8.20 do 11.00. Malica bo v učilnicah.

Učenci potrebujejo šolske copate, peresnico ter mapo za sprejem prve šolske dokumentacije. Obveščeni bodo o načinu dela v novem šolskem letu.

  • Učenci prvih razredov pridite v šolo ob 9.00 skozi vhod razredne stopnje.

 

Želimo vam uspešno in čim manj stresno novo šolsko leto.

Spoštovani starši in učenci!

Spoštovani starši in učenci!

Ob koncu šolskega leta 2023/2024 smo ugotovili, da se je na šoli nabralo kar nekaj pozabljenih oblačil, šolskih copat in športne obutve. Pozabljene stvari smo hranili na šoli, a lastnika do danes niso našle. Odločili smo se, da bomo od četrtka, 28. 8. 2024 do petka, 6. septembra 2024, pozabljene stvari razstavili v šoli, v garderobi učencev na predmetni stopnji.

Pozabljena oblačila in obutev, ki ležijo neuporabljena v šolskih garderobah, žal ne koristijo nikomur, zato ste vabljeni, da jih prevzamete. Stvari, ki ne bodo našle svojega lastnika, bomo po navedenem datumu odvrgli.

izgubljene stvari

Vodstvo šole

POTOPNI STEBRIČEK PRI OŠ MIRANA JARCA ČRNOMELJ

POTOPNI STEBRIČEK PRI OŠ MIRANA JARCA ČRNOMELJ

V sredo, 28. 8. 2024, bomo po dvomesečni prekinitvi ponovno vzpostavili delovanje potopnega stebrička na parkirišču pri OŠ Mirana Jarca Črnomelj. Stebriček bo deloval v času od 6. do 14. ure, ko bo parkirišče na voljo zaposlenim v šoli. Popoldne in med vikendi je parkirišče dostopno vsem.

Dostopnost